Mõjudisain” ehk disainimõtlemise rakendamine noorsootöös

04. mai 2017

Kiiresti muutuvas maailmas tuleb noorsootöötajal leida ja luua pidevalt uusi programme ning sekkumisviise. On suur väljakutse lahendada erinevaid probleeme võimalikult tõhusalt ning sealjuures ka oma tegevuste tulemusi adekvaatselt hinnata ja tõendada. Kahepäevasel koolitusel ühendame tõenduspõhisuse teema disainimõtlemisega. Arutleme tõenduspõhisuse vajalikkuse ja pakutavate võimaluste üle. Proovime praktiliselt läbi teenusedisaini põhitööriistad, et koolituse läbijad oskaks läbimõeldumalt oma tegevusi planeerida ja ühiskondlikku väärtust luua.

Muuhulgas saab koolituselt vastused järgnevatele küsimustele:

  • Mida tähendab tõenduspõhisus ja kuidas leida tõendeid oma tegevuse tulemuslikkuse ja mõju kohta?
  • Milliseid tööriistu pakub teenusedisain, disainimõtlemine ja koosloome? Millal ja kuidas on mõistlik neid tööriistu kasutada?

Loe lähemalt ning registreeru koolitusele (tähtaeg 29.05.2017). Koolitusel saab osaleda 20 noorsootöötajat, noorsootööasutuse juhti, noortevaldkonna edendajat. Valiku tegemisel lähtume osalejate kogemusest ja arengusoovist. Küsimuste tekkimisel kirjuta marko.vene@archimedes.ee.

Koolitus viiakse läbi Euroopa Sotsiaalfondi perioodi 2014-2020 tegevuse “Noorsootöötajate koolituste arendamine” raames.

JAGA