“Kuidas toetada käitumisraskustega noori?” on avatud kõigile huvilistele!

08.05.2018

Veel on ruumi õpihimulistele noortega töötavatele spetsialistideleja mitte eksklusiivselt TUGILA teostajatele!

29.-30. mail toimub Tartus 2-päevane koolitus: kuidas toetada käitumisraskustega noori? Oma töös puutume teostajatena kokku käitumisraskustega noortega, kelle tegutsemine on mingil põhjusel tavapärasest käitumisest erinev. Käitumisraskuste põhjuseid võib olla erinevaid – oluline on oskus põhjuseid märgata ja ära tunda.

Prioriteedis on TUGILA programmi teostajad, kes on varasemalt läbinud pikaajalise arenguprogrammis (2016-2018.a). Oodatud on ka teemast huvitatud noortega töötavad spetsialistid (selle all mõistame nii noorsootöötajaid, huvihariduse spetsialiste, huvitegevuse korraldajaid, noortejuhte, mentoreid, koolitajaid kui ka kõiki teisi, kes noortega töötavad).

Kasuks (aga mitte osalemise tingimuseks) tuleb Motiveeriva Intervjueerimise koolituse läbimine ja MI tehnikate rakendamine.

  • Juhendavad Marina Paddar (Kõrveküla Põhikooli sotsiaalpedagoog, 30- aastane kogemus süütegusid toime pannud alaealiste, nende perede ja võrgustikuga, koolitaja MTÜ´s Öökull) ja Ljudmilla Atškasov (AJK-Kliiniku psühholoog ning koolitaja MTÜ’s Öökull, spetsialiseerunud tööle sõltuvusprobleemidega inimestega).
  • Koolitust aitab ette valmistada ja ellu viia Piret Jeedas (Tugila arenguprogrammi juhtivkoolitaja).

Koolitusel osalemiseks palume registreeruda end hiljemalt 21. maiks.

Osalemine on tasuta (sh majutus vajaduse korral). Transpordi korraldus on osalejate enda kanda.

Koolitus viiakse läbi Euroopa Sotsiaalfondi perioodi 2014-2020 tegevuse “Noorsootöötajate koolituste arendamine” tegevuskava raames.

 

Pildi autor: Siiri Taimla 

Skip to toolbar