Mängulised haridustöötoad

04. November 2014

VAT teatri uuenenud haridustöötoad pakuvad õpilastele ja õpetajatele võimalust kohtuda põnevate teatritegijatega, kogeda uusi tegevusi ja mõtestada inspireerivas õhkkonnas erinevaid olulisi teemasid.

Haridustöötubade eesmärk on luuaside ja ühine ruum teatritegijate (nt näitleja, lavastaja, kunstnik või educator) ning õpilaste-õpetajate vahel. Selles ruumis soovime pakkuda võimalust lavastuses ilmnenud teemade ja õhku jäänud küsimuste mõtestamiseks.Töötoa sisu on liikuv ja mänguline, ühendades lavastuse teemasid ja reaalset elu.

Noortega tegelevad spetsialistid – õpetajad, noorsootöötajad, huvijuhid jne – on samuti oodatud osalema spetsiaalselt neile väljatöötatud koolitus-töötubades.

Täiskasvanute töötoad on esmalt kogemuslikud, ent pakuvad lisaväärtusena võimalust mõtestada, kuidas rakendada töötubades kogetud meetodeid noortega tehtavas töös. Ka täiskasvanutele mõeldud töötubade sisu kohta saab täpsemalt lugeda käesolevast infomaterjalist.

 

Info töötubade ja teiste haridustegevuste kohta:

Mari-Liis Velberg

Haridustegevuste juht / mariliis@vatteater.ee

www.vatteater.ee (rubriik Õpetajale)

VAT_Töötoad

JAGA