Kutse “Hooliva klassi” programmi kokkuvõtvale seminarile

15. January 2015

28. jaanuaril toimub Tallinnas, Õpetajate Majas (Raekoja Plats 14) pilootprogrammi “Hooliv klass” tegevusi ja  tulemusi tutvustav seminar. Lisaks jagavad kõik koolid enda programmis osalemise kogemust.

Programmi “Hooliv klass” eesmärgiks on õpetada oskusi ja pakkuda kogemusi, mis aitaksid luua klassist hooliva meeskonna. Pilootprogramm suunati eelkõige klassidele, mis ühtse meeskonnana ei toimi, kus esineb konflikte ja õpilastel on õppetööle keskendumisel raskusi. Programmis  osalesid Keila kool, Kostivere kool, Tallinna Mustamäe Gümnaasium ja Turba kool.

Seminarile ootame osalema noorte- ja haridusvaldkonna huvilisi, kes soovivad toimunud programmist rohkem teada saada ja võimalusel tulevikus sarnaseid algatusi ka oma töös ellu viia.

Lisainfo ja registreerimisvormi leiad siit.

JAGA