Hoolivate väärtuste baaskoolitus noorsootöötajatele

16. August 2016

Hea noorsootöötaja!EL_Sotsiaalfond_horisontaalne (1)

Kas Sina oled valmis võtma oma noortegruppi teistsuguse keele- ja kultuuritaustaga noort? Ehk oled tundnud nõutust, kuidas käsitleda noortega selliseid teemasid nagu pagulased või seksuaalvähemused, või tundnud puudust sisukast õppevisiidist, et näha oma silmaga, kuidas välismaa kolleegid noori neis küsimustes toetavad?

Selle praktilise baaskoolitusega pakume spetsiifilisi meetodid ja näpunäiteid, kuidas noorte kultuuriliste ja etniliste eripäradega toime tulla ning ühiskondlikke ja sageli konfliktseid teemasid käsitleda. Kohal on praktikud, kes räägivad inimlikult ja kaasavalt teemadest, mis muutuvad noortevaldkonnas järjest olulisemaks. Koolitusmooduli jooksul külastame giidiga mošeed ja sünagoogi ning toimub ka õppekäik välisriiki (Rootsi ja Soome), et näha, kuidas seal sarnaste teemadega tegeletakse.

Hoolivate väärtuste baaskoolituse kava leiad siit. Õppepäevad toimuvad Tallinnas (1. grupp) ja Tartus (2. grupp) – palun vali endale lähim linn ning registreeru kuni kolmapäeva, 31. augustini. Kohtade arv on piiratud!

Kaugemalt tulijaile kompenseerime täies ulatuses sõidukulud. Toitlustus kohapeal. Täpsema info saadame registreerunuile hiljemalt 9. septembriks.

Küsimuste korral võta ühendust:

Maari Põim
Projektijuht
Kirjuta: maari.poim@archimedes.ee
Helista: 56708150

Koolitusi toetavad Euroopa Sotsiaalfondi perioodi 2014-2020 tegevus „Noorsootöötajate koolituste arendamine“  ning Haridus- ja Teadusministeerium.

JAGA