MIHUSe toimetus küsib: miks oled sina valinud noorsootöö?

04. September 2018

Mis on sinu põhjus, miks valiksid, oled valinud või tahaksid valida noorsootöö?

Õige pea on jõudmas kätte hetk, mil ilmub Eesti noorsootööajakirja MIHUS 25.number. Veerandsajas erinumber vajab tähistamist just nii nagu selle aasta jooksul tähistame Eesti 100. sünnipäeva. Kokku ei olegi see ju rohkem ega vähem kui 125!

Nii kogumegi pidulikult kokku 125 põhjust, miks suuremad ja väiksemad, nooremad ja vanemad, eriala spetsialistid ning hoopis mõnes muus valdkonnas töötavad inimesed on ühel või teisel ajahetkel teinud põhjusel või teisel valiku noorsootöö kasuks – osaledes ise, soovitades seda sõbrale, pakkudes võimalust lapsele või uurides valdkonda hoopis näiteks teadustöö raames.

Märgi SIIA üles oma isiklik põhjus, miks sina oled valinud noorsootöö!

Kniks ja aitäh!

MIHUSe toimetus

JAGA