UUS KOOLITUS: Kuidas luua noori jõustavaid lahendusi koolis?

11.06.2018

Hea koolis töötav noorsootöötaja ja huvijuht!

Küllap tead omast käestki, et noortega tegelemine pakub igapäevaselt rohkelt uusi ja põnevaid väljakutseid, ootamatuid situatsioone ning võimalusi neid oskuslikult ja loovalt lahendada.
Selleks, et kõige sellega veelgi edulisemalt hakkama saada, ootab SA Archimedese noorteagentuur sind augustis, septembris ja oktoobris Pärnus toimuvale koolitusele, mis kannab nime:

Spontaansus, hoolivus ja grupijuhtimise oskused – Kuidas luua noori jõustavaid lahendusi koolis?

Koolitus on loodud selleks, et võimaldada noorsootöötajatel arendada oma spontaansust, loovust ning kaasavaid grupijuhtimise oskusi ning leida endas hoolivust ja julgust, et toetada noorte õppimist ja tegevust meeskonna ja grupina.

Kolmest moodulist koosnev koolitus toimub ajavahemikus 22.08.2018 – 19.10.2018 (22-23.08, 27-28.09 ja 19.10) ja on osalejatele tasuta!

Oleme seadnud eesmärgiks, et koolituse osaleja kasutab oma spontaansust tegutseda julgelt ja hoolivalt noorte üldpädevuste arendamisel koolikeskkonnas, toetudes seejuures tegevuslikele grupitöö meetoditele.
Koolitusel käsitletakse erinevaid teemasid, mis peaksid kuuluma iga koolis töötava noorsootöötaja varasalve (enda rollist kuni õpilaskesksete ning tegevuslike meetoditeni välja).

Alusta oma uut kooliaastat ühe põneva koolitusega – loe koolitusest lähemalt SIIT ja tule pane ennast kirja juba täna!

Loomulikult on teretulnud kutse levitamine ka kolleegide hulgas.

Skip to toolbar