Spetsialistist juhiks – 3 küsimust Indrek Maripuule

07.03.2018

Märtsis on taas toimumas meie populaarne koolitus “Spetsialistist juhiks”. Küsisime koolitaja, Indrek Maripuu, käest sellega seoses ka 3 olulist küsimust.

 

Miks peaks osalema sellel koolitusel?

Sellel koolitusel osalemine annab oskuse vaadata organsiatsiooni suurt pilti ja kujundada pakutavaid teenuseid nii, et need parimal võimalikul moel vastaks noorte ootustele. Oluline lisaväärtus on kindlasti ka teiste noortekeskuste inimestega kohtumine, nende murede, rõõmude ja kogemuste kuulamine – see rikastab!

Kes võiksid koolitusest osa võtta ja miks?

Kindlasti kõik värsked noortevaldkonna juhid ja need, kes tahavad juhiks saada. Staažikamate juhtide puhul on kasu eelkõige nendele, kellel on ees oma organisatsiooni strateegia koostamine – tulenevalt siis eelmise aegumisest või peale haldusreformi tekkinud uuest olukorrast. Ühinenud omavalitsuste erinevate noortekeskuste juhtide jaoks on see hea koht, kus koos maha istuda ja kujundada ühine tulevik

Mida ma seal teada saan, mida ma juba varasemalt ei teadnud?

Palju näiteid, teiste osalejate kogemusi ning konkreetse süsteemi ja töövahendid, kuidas oma organisatsiooni olemust ja eesmärke mõtestada.


Ege (2017. a koolitusel osaleja):

Koolitusel osalemine annab aja pausiks igapäevases virr-varris, aja teadvustamiseks, kus hetkel oma organisatsiooniga ollakse ning aja ja meetodid, et planeerida uusi tegevusi. Koolitusel lähtutaksegi päriselt just noortekeskustest ja võimalik on arutleda teiste noortekeskuste juhtidega.  Ma arvan, et sellel koolitusel võiksid osaleda kõik noortekeskuste juhid – need, kellel vähem kogemusi ja ka need, kes on pikaajalised juhid olnud. Minu jaoks uus teadmine, mille sealt endale kaasa võtsin, oli “persoona” loomine kui ka kliendi teekonnale suurema tähelepanu pööramine ja selle vajalikkuse teadvustamine. Muidugi ka teadmine strateeglisest planeerimisest.

Koolitusele on veel loetud kohad, pane ennast kirja siin.

Skip to toolbar