Tugila teostajate kasvulaval kohtuvad teadlik enesejuhtimine, keeruliste noortega töö ja vaimne tervis

30.04.2018

Head TUGILA teostajad – tegijad!

Mõnus kevad hiilib tasapisi lähemale. Vargsi hiilivad lähemale ka selle kevade kolm kuldset võimalust enesetäienduseks ehk oma meisterlikkuse arendamiseks. Heal meistril kujuneb läbi elamise, kogemise ja praktiseerimise oma unikaalne lähenemine. Ta “lubab kogeda üllatusi, hämmingut, segadust olukordades, mis on ebakindlad või ainulaadsed. Ta loob oma unikaalse teooria”, leiab filosoof ja professor, “refleksiivse praktika” teooria autor Donald Schön. Meistrid on ka pidevas õppimises janunedes uute praktiliste oskuste omandamise või täiustamise suunas.

Meil on hea meel kutsuda Sind järgmistele koolitustele:

  1. JÄÄB ÄRA: toimub sügisel! Kuidas targalt ja teadlikult toetada ennast, noori ja kolleege?, 17.-18. mai, Tallinn. Juhendavad Piret Jeedas (Ruumi Loomine) ja Triin Ulla (Tallinna Ülikool). Õppekava kirjeldus.
  2. Kuidas leida tee käitumisraskustega nooreni?, 29.-30. mai, Tartu. Juhendab Marina Paddar (sotsiaalpsühhoog, endine politseiametnik, MI praktiseerija) Registreerimine hiljemalt 21.05
  3. Kuidas hoida oma vaimset tervist ehk NOORTE VAIMSE TERVISE TOETAMINE, 14.-15. juuni, Tallinn. Juhendavad Umberto Dorus Geerts (koolitaja)  ja Anna Haasma (peaasi.ee). Registreerimine hiljemalt 5.juuniks

Kujunda ise endale oma kevadine õpiteekond –  vali üks, kaks või lausa kolm koolitust. Koolitused on avatud kõikidele tegutsevatele TUGILA teostajatele!

Registreerimine toimub HITSA täienduskoolituste infosüsteemi kaudu. Kohtade arv on  piiratud.

 

Koolitusteemad sündisid teostajate seas läbiviidud tagasiside põhjal ning loovad lisaks teemakäsitlustele võimaluse õppida teineteise kogemustest ja arutleda päevakajaliste juhtumite üle. Kõik koolitused on praktilised, võimaldades õppida ühtviisi enda ja teiste kogemusest. Võite kindel olla, et lahkute koolituselt mõne uue näitega, mis aitab Teid igapäevases töös.

 

 

 

 

 

 

Koolitused aitab teieni tuua SA Archimedese noorteagentuur (SANA). Et SA Archimedese noorteagentuuri koolitusgrupid ei mahuta kaugeltki kõiki soovijaid, julgustame sind otsustama esimesel võimalusel. Koolitus, toitlustus ja vajaduse korral majutus on sihtgrupile tasuta. Sõidukulud peab ise katma.

Koolitused viiakse läbi Euroopa Sotsiaalfondi perioodi 2014-2020 tegevuse “Noorsootöötajate koolituste arendamine” tegevuskava raames.

 

 

 

Skip to toolbar