Eesti Kunstikoolide Liit kutsub koolitustele 20.11 ja 07.12.2018 konkurssi “NODI – noored disainivad” raames

05.11.2018

“NODI – noored disainivad”  2018/19 konkurss on suunatud 12-19 aastasele disainihuvilistele. Antud ettevõtmine toimub neljandat aastat ning on saamas uut vormi ja uut käsitlust. Sellel õppeaastal on Eesti Kunstikoolide Liidu partneriteks  järgmised organisatsioonid: Eesti Kunstiakadeemia, Kodutütred ja Noored Kotkad, Eesti 2.0, Vivita  ja OÜ Germund.

Konkursi finaal toimub selle aasta disainilaagri formaadis 2019. aasta aprillis. Selleks, et konkursil olla oma õpilastega edukas, oleks vaja läbida õpetajatel koolitused. Koolitusi on toetamas ENTK ja Haridusministeerium.

Esimene koolitus “Disaini algkoolitus: DISAIN – mis, kes, kus, kuidas” toimub 20. novemberil Eesti Kunstiakadeemias. Antud koolitus on mõeldud neile õpetajatele ja juhendajatele, kes ei ole läbinud 2016, 2017, 2018 aastal disaini algkoolitust. Koolituse kutsung manuses. disaini algkoolitus,kutse Koolitusele  saab registreerida aadressil  kunstikoolideliit@gmail.com 15. novembrini. Info tel.56564046, Margit Mikk

7. detsembril Tallinnas kell 11.00- 18.00 on toimumas selle aasta “NODI – noored disainivad” meeskonnatöö ja hackatoni meetodit tutvustav koolituspäev õpetajatele ja juhendajatele. 

Registreerimine 4. detsembrini. Kohtade arv piiratud!

 

Antud koolituse täpsema informatsiooni saadab Eesti Kunstikoolide Liit.

 

Tulge ja osalege koolitustel ja konkursil!

 

 

 

 

Skip to toolbar