Veebiseminarid nutikast noorsootööst

08.01.2019

2018. aastal toimus SA Archimedese eestvedamisel kaks veebiseminari nutikast noorsootööst. Esimene, veebruaris toimunud seminar keskendus noortega suhtlemisele nutiajastul. Sel seminaril kuuled Veronika Tuult ja Marin Johnsonit arutlemas näiteks selle üle, kuidas on nutiseadmed muutnud noortevahelist suhtlemist ning milline on noorsootöötaja roll noorte toetamisel sotsiaalmeedia kasutamises.

Esimene osa on järelvaadatav siin:

Teine veebiseminar toimus detsembri algul ning teemaks oli “Nutikas noorsootöö ja minu organisatsioon”. Tuul ja Johnson räägivad, kuidas määratleda oma põhimõtteid turvalise käitumise kohta internetis, hinnata oma digitaalset jalajälge ja tunda ära nutika noorsootöö rakendamise praktikad noorsootöö keskustes.

Teine osa on järelvaadatav siin:

Marin Johnson omab mitmekülgset kogemust koolitajana Eestis ja välismaal, olles koolitanud ning konsulteerinud nii avaliku- kui ka erasektori organisatsioone. Peamised koolitusteemad on koolitajate koolitus, meetodite rakendamine koolitustel, sotsiaalse tarkvara kasutamine ning erinevate tarkvarade koolitused. Marinil on magistrikraad andragoogikas ning ta omab täiskasvanute koolitaja kutset tase 8. Marin töötab Tallinna Ülikoolis täiskasvanuõppe lektorina.

Veronika Tuul on koolitanud õpetajaid ja haridustöötajaid üle kümne aasta. Põhilisteks koolitusvaldkondadeks on e-õppe vahendite kasutamine, digitaalsed lahendused õppetöös ja nutiturvalisus. Veronikal on magistrikraad andragoogikas ja haridustehnoloogias ning ta omab täiskasvanute koolitaja kutset tase 7. Lisaks koolitamisele töötab Veronika ka õpidisainerina ja e-õppe konsultandina.

Veebiseminarid viidi läbi Euroopa Sotsiaalfondi perioodi 2014-2020 tegevuse “Noorsootöötajate koolituste arendamine” raames.

Skip to toolbar