Euroopa Noortenädal tuleb taas

18.04.2019

29. aprillist 12. maini toimub taas Euroopa Noortenädal, sel aastal on teemaks “Demokraatia ja mina”. Teemavalik on mõjutatud mai lõpus toimuvatest Euroopa Parlamendi valimistest ning soovist julgustada noori sellest osa võtma ning oma tulevikku ise kujundama!

Noortenädala raames külastavad SA Archimedese noorteagentuur ja Eesti Noorteühenduste Liit mai esimesel kahel nädalal kümmet linna üle Eesti. Linnades korraldatakse ideelaborid, kus räägitakse muuhulgas sellest, miks peaksid noored üldse huvituma Euroopa tulevikust, kuidas nad ise seda mõjutada saavad ning kuidas kohalikul tasandil tegutsemine mõjutab kogu Euroopat. Ringkäiguga liituvad ka Euroopa Parlamenti kandideerivad poliitikud, kellega saab kohtuda ning kes osalevad ka vestlusringides.

Ideelaborid toimuvad kümnes linnas –

  • Paide (1. mai)
  • Pärnu (2. mai)
  • Kärdla (3. mai)
  • Haapsalu (4. mai)
  • Põlva (7. mai)
  • Võru (8. mai)
  • Narva (9. mai)
  • Sillamäe (10. mai)
  • Valga (11. mai)
  • Rakvere (12. mai)
https://www.youtube.com/watch?v=jFjw6KzAuKo

Täpsem info toimumiskohtade- ning aegade kohta tulekul!

Noorteagentuur kutsub üles kõiki noorsootöötajaid ja noortevaldkonna tegijaid Noortenädala infot noortele jagama ning nendega koos üritustele tulema!

Skip to toolbar