“Minu tehtud muutus!” – solidaarsusprojektid!

04.07.2019

SA Archimedese noorteagentuur kutsub kõiki 18-30-aastaseid mõttetalgutele, eesmärgiga toetada noorte mõtteid ja algatusi, millega soovitakse nii enda kui oma kogukonna elus muutus ellu kutsuda. Võta kaasa oma idee, tahe ja võimalusel ka sõbrad! Kõik muu laheneb päeva jooksul. 

Noored on viimasel ajal aina enam kinnitanud, et muutuse jõud ja algus peitub julges pealehakkamisest, väikeses sammus ja usus, et muutus algab sinust endast. Olgu teemaks kliimasoojenemine, koolikiusamine, hoolivad väärtused või võrdsed võimalused kõigile inimestele meie ühiskonnas. Soovime anda teile koha, kuhu päevaks kokku tulla ja oma muutust loova ideega edasi töötada. 

Kui sul on mingi mõte, siis tule lihtsalt kohale ja ära muu pärast muretse! Aitame sul idee ja rahastuse osa läbi mõelda. Pakume toetust ja selgitust, kuidas läbimõeldud ideele ka rahaline toetus juurde taotleda. 

Solidaarsusprojektide rahastusvõimaluse kohta saad täpsemalt lugeda siit. 

Tule, võta sõbrad kaasa ja astu oma esimene samm!

Aeg: 07.09 kell 10.30-17.30.

Koht: Tallinn

Pane end kirja kasutades registreerimisvormi.

Registreerimise tähtaeg on 28. august

Osavõtt on tasuta. Soovides toetada võrdseid võimalusi katab SA Archimedesenoorteagentuur kaugemalt tulijate transpordikulud 100% ulatuses.

Lisainfo Marit Kannelmäe-Geerts marit.kannelmae@archimedes.ee

Skip to toolbar