Tarkusekuul tarkust koguma

07.08.2019

Viimane suvekuu on jooksma hakanud ja vaikselt on aeg mõtted taas töö- ja koolilainele viia. Noorteagentuur soovitab laineharjale saamiseks end mõnele koolitusele registreerida!

Juba kolme nädala pärast, 29. augustil algab Tartus koolitus “Spontaansus, hoolivus ja grupijuhtimise oskused – Kuidas luua noori jõustavaid lahendusi noorsootöös?“. Koolitus on loodud selleks, et võimaldada noorsootöötajatel arendada oma spontaansust, loovust nii noori kui ka kolleege kaasavaid grupijuhtimise oskusi. Registreerumine avatud kuni 19.08.2019

Huvihariduses tegutsejatele soovitame koolitust “Mitteformaalõpe huvihariduses ja -tegevuses“. Neljast Viljandis toimuvast kohtumisest koosnev koolitus võimaldab huvikoolide juhtidele ning huvitegevuse pakkujatele teadmisi, oskusi ning ekspertide toetavat tagasisidet noorte huvihariduse ja –tegevuse kvaliteedi analüüsimiseks ning arendamiseks oma töökohtadel. Registreerumine avatud kuni 09.09.2019.

Kas tunned, et just see aasta on aasta, mil sinust saab juht? Meil on sulle hea koolitus, millest alustada! “Juht kui arengu toetaja” on koolitus, kus sulle antakse võimalus arendada endas oskusi ja hoiakuid, mis aitavad juhina toetada enda meeskonna arengut vastavalt tegevuskeskkonnale ja personaliarendamise süsteemile. Registreerumine avatud kuni 01.09.2019.

18. septembril toimub Taltech Mektory eRiigi laboris “Ideede inkubaator“, mis annab ülevaate Erasmus+ KA2 meetme tehnilistest nüanssidest, Eestis levinud meetme kasutamise kitsaskohtadest ning pakub lahendusi, kuidas parandada meetmest lähtuvalt kohalikku ja rahvusvahelist noortevaldkonna koostööd.

Kui septembris on kiire ja koolitustele kohapeale minna ei saa, siis ära muretse – pakume ka veebiseminare! 10. septembril toimub Marin Johnsoni ja Veronika Tuule juhitav “Nutikad digilahendused noorte kaasamiseks“, kus kuuleb, milliseid võimalusi noorte kaasamiseks digivahendite rakendamine noorsootöös loob ning millest lähtuda digivahendite valikul. Lisaks jagatakse praktilisi kogemuslugusid noorsootöötajatelt.

Et saada parimaid koolituspakkumisi kogu aasta vältel, hoia silma peal meie koolituskalendril!

Skip to toolbar