Rahvusvaheline koolitus “TOSCA” ESK kogukonnale

09.12.2019

TOSCA (endine SOHO) on Euroopa Solidaarsuskorpuse (ESK) organisatsioonide esindajatele ja vabatahtlike toetajatele suurepärane võimalus jagada oma kogemusi ja häid praktikaid, õppida üksteiselt ning luua partnerlussuhteid. Koolituse eesmärgiks on tõsta ESK kvaliteeti, arendades just nende inimeste pädevusi, kes on otseselt seotud vabatahtlike toetamisega.

Põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Koolitus toimub 24.-28.02.2020 Austrias (Yspertal).

Kandideerimine

Koolitusele oodatakse osalema ESK koordinaatoreid, vabatahtlikke mentoreid, tuutoreid.

Kandideerimise tähtaeg on 02.01.2020.

Eesti osalejatele on ette nähtud kuni 3 kohta.

Ingliskeelse lisainfo koolituse kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Lähtudes SANA 2019-2020 strateegilistest eesmärkidest, eelistame maapiirkonnas ja väikelinnades tegutsevaid noorsootöötajaid. Geograafilised prioriteedid: Põlvamaa, Lääne-Virumaa, Saaremaa, Jõgevamaa, Valgamaa, Järvamaa, Läänemaa ja Raplamaa.

Osalustingimused

Toitlustus- ja majutuskulud katab korraldaja.

SANA eraldab õpirändes osalejale Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise.

Stipendiumisaaja omaosalus on 50 eurot.

NB! Juhul, kui Teie õpirändes osalemist takistab midagi, mille osas saame ühiselt lahendusi otsida (sh omaosaluse määr), siis andke meile sellest teada.

SANA rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne õpirännet kui ka järeltegevuste elluviimisel õpirände kogemuse järgselt.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Eleny Aalde (eleny.aalde@archimedes.ee; 697 9217).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@archimedes.ee; tel 697 9223).

Skip to toolbar