Lõpeta aasta veebiseminaridega!

12.12.2019

SA Archimedese nooreagentuur kutsub teid aastat lõpetama veebiseminaride seeriaga. Järgmisel nädalal on toimumas lausa 3 seminari!

16. detsembril ootab Umberto Dorus Geerts kõiki huvilisi kuulama ja kaasa rääkima noorsootöötaja eesmärgist ja rollist noore toetajana.

Veebiseminaril arutletakse, millist tuge noored tänapäeva maailmas vajavad. Samuti proovitakse leida vastused, mis on noortega töötava inimese roll ja vastutus ning mida tuleks teha olukorras, kus ei ole võimalik noort toetada. Lõpuks vaadatakse üle, mis strateegiad ja praktikad on kõige tõhusamad noorte toetamiseks.

18. detsembril aitab Airiin Demir leida vastused küsimustele, kuidas saada kontakti tuge vajava noorega, kuidas tema positiivsed käitumist suurendada ning kuidas sellistel juhtudel huviringi või -tegevust ette valmistada.

20. detsembril saab taas sõna Umberto Dorus Geerts ja sel korral vaimse tervise teemal. Mis on vaimne tervis ja miks see on oluline töös noortega? Mida teha kui märkad, et noorel on mure, kuidas sellest temaga rääkida ja teda aidata?

Tihtipeale on vaimset tervist puudutavatest teemadest väga keeruline rääkida ja seega aruteleme veebiseminaril, kuidas märgata, et noorel on mure, kuidas sellest rääkida ja kuidas edasi toimida ning aidata.

Loodame, et leiate oma kiirest jõulueelsest ajast paar hetke, et veebiseminaridega maha istuda ning kaasa mõelda!

Skip to toolbar