Solidaarsusprojektide mõttetalgud “Minu tehtud muutus!”

17.04.2020

SA Archimedese noorteagentuur kutsub kõiki 18-30-aastaseid virtuaalsetele mõttetalgutele, eesmärgiga toetada noorte mõtteid ja algatusi, millega soovitakse nii enda kui ka oma kogukonna elus muutuseid luua. Võta kaasa oma idee, tahe ja võimalusel ka sõbrad! Kõik muu laheneb päeva jooksul.

Noored on viimasel ajal aina enam kinnitanud, et muutuse jõud ja algus peitub julges pealehakkamisest, väikeses sammus ja usus, et muutus algab sinust endast. Olgu teemaks kliimasoojenemine, koolikiusamine, hoolivad väärtused, võrdsed võimalused kõigile inimestele meie ühiskonnas või hoopis midagi muud. Soovime anda teile koha, kuhu päevaks veebikõne teel kokku tulla ja kus saab oma muutust loova ideega edasi töötada.

Kui sul on mingi mõte, siis tule lihtsalt kohale ja ära muu pärast muretse! Aitame sul idee ja rahastuse osa läbi mõelda. Pakume toetust ja selgitust, kuidas läbimõeldud ideele ka rahaline toetus juurde taotleda.

Solidaarsusprojektide rahastusvõimaluse kohta saad täpsemalt lugeda siit.

Osavõtt on tasuta, kuid palume end eelnevalt registreerida, et teaksime osalejate arvuga arvestada!

Tule, võta sõbrad kaasa ja astu oma esimene samm parema maailma loomise suunas!

Aeg: 22.04.2020 kell 16.00-19.00.

Koht: Kodune diivan

Vajalik: internetiühendus, arvuti või muu nutiseade

Koolitajad: Jaanika Siiroja ja Mirjam Kodi 

Pane end kirja kasutades registreerimisvormi.

Lisainfo Mirjam Kodi mirjam.kodi@archimedes.ee 

Skip to toolbar