Rahvusvaheline veebikoolitus “Let’s volunteer!”

31.08.2020

Koolituse eesmärgiks on tutvustada formaalhariduse esindajatele Euroopa solidaarsuskorpuse programmi ja anda baasteadmised vabatahtlike projektidest. Õpitakse, kuidas kaasata rahvusvahelisi vabatahtlikke koolides nii, et nad oleksid toeks õpetajatele ja pakuksid õpilastele uusi võimalusi.

Põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Koolitus toimub 19.–23.10.2020 veebis.

Kandideerimine

Koolitusele oodatakse osalema koolides töötavaid inimesi (õpetajaid, koolijuhte, vabatahtlike koordinaatoreid).

Kandideerimise tähtaeg on 11.09.2020.

Eesti osalejatele on ette nähtud kolm kohta.

Ingliskeelse lisainfo koolituse kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Lähtudes SANA 2019-2020 strateegilistest eesmärkidest, eelistame maapiirkonnas ja väikelinnades tegutsevaid noorsootöötajaid. Geograafilised prioriteedid: Põlvamaa, Lääne-Virumaa, Saaremaa, Jõgevamaa, Valgamaa, Järvamaa, Läänemaa ja Raplamaa.

SANA rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne koolitust kui ka järeltegevuste elluviimisel koolituskogemuse järgselt.

Õppetööle häälestumise ja koolitusjärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@archimedes.ee; 697 9217).

Skip to toolbar