BiTriMulti (BTM) – OnlineTraining Course for newcomers in youth exchanges

01.09.2020

BiTriMulti ehk BTM on noortevahetuse projektijuhtimise koolitus, mille peamiseks eesmärgiks on arendada noortevahetuse läbiviimiseks vajalikke teadmisi ja oskusi neil, kes soovivad rahvusvahelist noortevahetust läbi viia, kuid kellel see kogemus seni puudub.

BiTriMulti on väga praktilise lähenemisega koolitus, seega saad osaleda paljudes töötubades, infotundides ja grupitegevustes. Rõhk on “learning by doing” metoodikal.

Muu hulgas saad BTM koolitusel:

  • õppida paremini tundma „Erasmus+: Euroopa Noored“ programmi, keskendudes just noortevahetustele ning noorte aktiivsele kaasatusele;
  • arendada noortevahetuse läbiviimiseks vajalikke teadmisi, oskusi ja hoiakuid;
  • koostada koos teiste osalejatega oma esimese noortevahetusprojekti;
  • õppida saadud kogemust mõtestama, kasutades Noortepassi. Samuti saad teada, kuidas Noortepassi oma projekti kaasata;
  • tutvuda tulevaste võimalike koostööpartneritega. 

Koolituse jooksul arendatakse välja esimene rahvusvaheline noortevahetusprojekt.

Põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Koolitus toimub 19.-30.10.2020 veebis.

Kandideerimine

BiTriMulti koolitusele on oodatud nii noorsootöötajad, aktiivsed noored kui ka noortega tegelevad inimesed, kellel ei ole veel Erasmus+ programmis noortevahetuse korraldamise kogemust.

Kandideerimise tähtaeg on 15.09.2020.

Eesti osalejatele on ette nähtud kuni 2 kohta.

Ingliskeelse lisainfo koolituse kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Lähtudes SANA 2019-2020 strateegilistest eesmärkidest, eelistame maapiirkonnas ja väikelinnades tegutsevaid noorsootöötajaid. Geograafilised prioriteedid: Põlvamaa, Lääne-Virumaa, Saaremaa, Jõgevamaa, Valgamaa, Järvamaa, Läänemaa ja Raplamaa.

SANA rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne koolitust kui ka järeltegevuste elluviimisel koolituskogemuse järgselt.

Õppetööle häälestumise ja koolitusjärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@archimedes.ee; 697 9217).

Koolitus toimub programmi Erasmus+: Euroopa Noored (ingl Erasmus+:Youth In Action) koolitus- ja koostöökava (TCA) raames, mille põhieesmärgiks on noorsootöötajate täiendkoolituse ja rahvusvahelise kogemuste vahetuse toetamine.

Skip to toolbar