Rahvusvaheline veebikoolitus “Online: Solidarity_Opening the door to new volunteering fields”

10.09.2020

Kuidas saab Euroopa Solidaarsuskorpuse vabatahtliku teenistuse projekte rakendada kliimamuutuste, raamatukogude, muuseumite, sotsiaalmajanduse, online-aktivismi, põlvkondadevahelise dialoogi, inimõiguste jt aladel? See võrgustiku sündmus toob kokku nii kogenud kui alles alustavad organisatsioonid, kes on huvitatud uutest vabatahtlikkuse valdkondadest.

Põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Koolitus toimub 18.–23.10.2020 veebis.

Kandideerimine

Koolitusele oodatakse osalema noorsootöötajaid, koolitajaid, noorteliidreid, projektijuhte, omavalitsustöötajaid, raamatukogude ja muuseumide töötajaid, inimesi erasektorist ning tervishoiuorganisatsioonidest jne, nii alles alustavatest Euroopa Solidaarsuskorpuse vabatahtlike tegevustest huvitatud organisatsioonidest või ka juba selles vallas kogenud organisatsioonidest, kes soovivad leida uusi partnereid.  

Osalejate arv on piiratud.

Kandideerimise tähtaeg on 13.09.2020.

Ingliskeelse lisainfo koolituse kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Lähtudes SANA 2019-2020 strateegilistest eesmärkidest, eelistame maapiirkonnas ja väikelinnades tegutsevaid noorsootöötajaid. Geograafilised prioriteedid: Põlvamaa, Lääne-Virumaa, Saaremaa, Jõgevamaa, Valgamaa, Järvamaa, Läänemaa ja Raplamaa.

Osalustingimused

Koolitusel osaleja omaosalus on 0 eurot.

Koolitusele kandideerimisega kinnitad, et oled valmis täitma järgmisi kohustusi:

– Osaled koolitusel täies mahus.

– 15 päeva jooksul pärast koolituse lõppu täidad tagasiside vormi.

SANA rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne koolitust kui ka järeltegevuste elluviimisel koolituskogemuse järgselt.

Õppetööle häälestumise ja koolitusjärgsete plaanide tegemise osas aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@archimedes.ee; 697 9217).

Skip to toolbar