Toome Ideepahvaku noortele koju kätte!

20.10.2020

Kas soovite edendada noorte ettevõtlikkust ja algatusvõimet? Hea võimalus selleks on projektiõpe. Meil on teile koostööpakkumine!

Pakume erandkorras võimalust projektiõpe Ideepahvak tuua ka oma kooli või noortekeskusesse. Noorteagentuur organiseerib koolitajad ja toitlustuse, teie organisatsiooni poolt ootame koolituse läbi viimiseks asukohta ja hakkajaid noori.

Mis on Ideepahvak? Ideepahvak on ideelabor, kus 13-30-aastased noored üle Eesti tulevad kokku, et üheskoos maailma paremaks muutvaid projektiideid välja töötada. Need toimuvad tavaliselt 3 korda aastas – enne igat Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse taotlusvooru. Sel novembril soovime lisavõimalusena pakkuda veel kaht koolitust otse noorte kodukohas. Sündmuse jooksul on võimalus välja mõelda päris uus idee või arendada juba olemasolevat mõtet ja õppida, kuidas saada enda projektidele rahastust. Koolituse jooksul tutvustatakse solidaarsusprojektide, rahvusvaheliste noortevahetuste ja noortealgatuste ning noorte osalusprojektide võimalusi. 

Vaata videot varasemalt toimunud üritusest:

 

Meie plaan on korraldada novembris 2 sellist üritust, mis kestaksid orienteeruvalt 8 akadeemilist tundi ja ootame 20-30 osalejat. Koolituse ja projektide fookuseks oleme valinud 2 teemat, mille vahel saab valida – keskkond või vaimne tervis. Valdkonna eksperdid tuleksid noortele nõu andma.

Koolituskohad valime konkursi vormis lähtudes Noorteagentuuri strateegilistest eesmärkidest – sihtgrupi sobivus ja eeldatav noorte arv, prioriteetsed piirkonnad (Põlvamaa, Läänemaa, Jõgevamaa, Saaremaa, Lääne-Virumaa), erivajadustega noorte kaasamine.

Ootame 25. oktoobriks vastuseid küsimustele

  1. Mil moel ja kellele näete üritusel väärtust, kes on sihtgrupp?
  2. Kuidas planeerite osalejaid kutsuda ja kui palju noori eeldate?
  3. Millisel nädalapäeva üritus toimuks? Võimalusel lisada ka täpne kuupäev.
  4. Milline põhiteema teile sobiks: vaimne tervis või keskkond?

Anname tagasisidet hiljemalt 27. oktoobriks.

 

Kandideerimine

 

 

 

Skip to toolbar