Veebiarutelu: Kuidas jääda maailmast hooliva noorena ellu keskkonnakriisis? – mõttekoht noorsootöös

14.11.2020

Kuidas saame noori keskkonnahoidjaid teadlikumalt toetada? Milline on noorsootöö roll noorte keskkonnahoidjatega sammu pidamisel?

17. novembril toimub Facebook otseülekandena peamiselt noorsootöötajatele suunatud veebiarutelu, et avada noorsootöö seoseid keskkonnateadlikkusega ning arutleda, kuidas oleks kõige õigem noori aktiviste toetada, kas ja miks seda üldse tegema peaks?

🗣 Arutelus osalevad noor keskkonnaaktivist Henri Holtsmeier , noorsootöötaja Kirsika Mühlberg, teadur ja Keskkonnaministeeriumi keskkonnateadlikkuse nõunik Liisa Puusepp, Eesti Rohelise liikumise huvikaitse ekspert Madis Vasser. Arutelu juhib Changemakers Academy käivitaja ja Stories For Impact juht Jaan Aps, sissejuhatuse arutellu viib läbi muusika ja antropoloogi taustaga jutuvestja Polina Tšerkassova.

Arutelu saab jälgida otsepildis teisipäeval kell 15:30-17:00 SIIT. Seejärel on salvestus järelvaadatav. Palume huvilistel end ka “minejaks” märkida.

Arutelu on inspireeritud noortevaldkonna digiajakirja MIHUS 2020 maikuu keskkonnahoiu ja noorsootöö teemalisest numbrist. Üritust korraldab Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteosakond (endise nimega Sihtasutus Archimedese noorteagentuur)

Skip to toolbar