Koolituskutse: Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi võimalused töötamaks kurtide ja vaegkuuljatest noortega

03.05.2021

Saksamaal toimuv partnerlusseminar “Volunteering and solidarity activities with deaf and hard of hearing persons – exploring European project possibilities and building up networks”

Partnerlusseminari eesmärgiks on tutvustada Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi võimalusi töötamaks kurtide ja vaegkuuljatest noortega.

Partnerlusseminari põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Partnerlusseminari töökeeleks on inglise keel, lisaks rahvusvaheline viiplemine.

Partnerlusseminar toimub 28.09.2021-01.10.2021 Saksamaal.

NB! Kui Covid-19 olukord ei võimalda partnerlusseminari läbi viia kontaktõpirändena, võib juhtuda, et see viiakse üle veebi.

Kandideerimine

Partnerlusseminarile oodatakse osalema noorsootöötajaid, noortejuhte ja projektijuhte, kes on huvitatud kaasavast rahvusvahelisest noorsootööst kurtide ja vaegkuuljatega.

Kandideerimise tähtaeg on 23.05.2021.

Eesti osalejatele on ette nähtud kaks kohta.

Ingliskeelse lisainfo partnerlusseminari kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Osalustingimused

Toitlustus- ja majutuskulud katab korraldaja.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskus eraldab õpirändes osalejale Erasmus+ programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise. Stipendiumisaaja võib reisi korraldama asuda alles pärast seda kui on Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri Noorteprogrammide keskuselt saanud stipendiumi eraldamise kinnituskirja.

Stipendiumisaaja omaosalus on 30 eurot.

Juhul, kui Teie õpirändes osalemist takistab midagi, mille osas saame ühiselt lahendusi otsida (sh omaosaluse määr), siis andke meile sellest teada.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskuse rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne õpirännet kui ka järeltegevuste elluviimisel õpirände kogemuse järgselt.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Karin Öövel (karin.oovel@harno.ee; 5615 5744).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@archimedes.ee; tel 697 9223).

Skip to toolbar