Koolituskutse: rahvusvaheline veebikoolitus „Maapiirkonnad, väljakutsed ja solidaarsus“

12.01.2022

Euroopa Solidaarsuskorpus (ESK) pakub mitmeid võimalusi maapiirkondade noorsootöötajatele ja noorteorganisatsioonidele oma kogukondade toetamiseks.

Veebikoolitus “Rural areas, challenges and solidarity” keskendub võimalustele, mida ESK pakub maapiirkondadele.

Veebikoolitus koosneb viiest sessioonist, mis toimuvad:

Esmaspäeval, 28. veebruaril kell 13-15 (Eesti aja järgi!)

Kolmapäeval, 2. märtsil kell 13-15 (Eesti aja järgi!)

Esmaspäeval, 7. märtsil kell 13-15 (Eesti aja järgi!)

Kolmapäeval, 9. märtsil kell 13-15 (Eesti aja järgi!)

Esmaspäeval, 14. märtsil kell 13-15 (Eesti aja järgi!)

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Kandideerimine

Koolitusele oodatakse osalema maapiirkondade KOVide ja noorteorganisatsioonide esindajaid ning noorsootöötajaid. Kandideerida võib kahekesi (KOV töötaja ja noorsootöötaja) või üksinda. Kahekesi kandideerides tuleb siiski mõlemal osalejal eraldi kandideerimisvorm täita ning ettenähtud osas tuleb ära märkida, kellega koos kandideeritakse.

Kandideerimise tähtaeg on 04.02.2022.

Ingliskeelse lisainfo koolituse kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

 

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskuse rolliks on pakkuda osalejale tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne koolitust kui ka järeltegevuste elluviimisel koolituskogemuse järgselt.

Õppetööle häälestumise ja koolitusjärgsete plaanide tegemise osas aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@harno.ee; 697 9217).

Skip to toolbar