Koolituskutse: Euroopa Noorsootöö Akadeemia veebiseminar “Rethinking innovation – what kind of innovator are you?”

20.01.2022

2022. aastal toimub Sloveenias teine Euroopa Noorsootöö Akadeemia konverents, mille eesmärgiks on toetada noortevaldkonnas töötavate inimeste erialalist arengut (rohkem infot leiab EYAW kodulehelt). Aga esmalt kutsutakse noortega töötavaid inimesi osalema veebiseminaridel. Need on kahetunnised dünaamilised sessioonid, mille jooksul  tutvutakse valdkonna uuenduslike praktikatega. Osaleda võib ühel, mitmel või kõigil kohtumistel.

Kas soovid õppida lähemalt tundma innovatsiooni kontseptsiooni noorsootöös?

Tulemas on kolmas veebiseminar “Rethinking innovation – what kind of innovator are you?”, kus vaadeldakse meeskonnaliikmete individuaalseid pädevusi, mis aitavad kaasa uuenduslike projektide loomisele. Pandeemia tagajärjed nõuavad noortevaldkonnas töötajatelt oma lähenemisviiside ja meetodite ümberkujundamist. Veebiseminar pakub võimalust suhelda kolleegidega teistest riikidest ja tutvuda trendidega noorsootöös.

Kolmas veebiseminar “Rethinking innovation – what kind of innovator are you?” toimub 27.01.2022. Põhjalikuma info veebiseminari kohta leiad SALTO kodulehelt.

Veebiseminarile kandideerimise tähtaeg on 25.01.2022.

Veebiseminarist oodatakse osa võtma noorsootöötajaid, koolitajaid, noorteliidreid, noorteprojektide tegijaid, noortepoliitikaga tegelevaid inimesi, noortevaldkonna uurijaid jt.

Skip to toolbar