Koolituskutse: rahvusvaheline EuroPeers võrgustiku veebikoolitus

26.01.2022

Oled osalenud Euroopa vabatahtlikus teenistuses, mõnes noortevahetuses või korraldanud ise rahvusvahelise noortealgatuse? Oled läbi selle saanud osa põnevatest kogemustest ja näinud Euroopat teistsuguse nurga alt? Siis ilmselt tahad sa oma kogemust ka teistega jagada? Kutsume sind inspireerima ja julgustama ka teisi noori Euroopa võimalustest osa saama! Kui tahad teada kuidas seda teha, siis ootame Sind rahvusvahelisele EuroPeers võrgustiku koolitusele et liituda EuroPeerside inspireeriva seltskonnaga.

EuroPeers on nende noorte rahvusvaheline võrgustik, kes on osa võtnud Euroopa Solidaarsuskorpuse ja/või Erasmus+ rahvusvahelistest projektidest ning kes soovivad jagada oma projektikogemusi ning tutvustada rahvusvaheliste võimaluste maailma ka teistele noortele.

Koolituse põhjalikuma ingliskeelse kirjelduse leiad SALTO kodulehelt.

Koolitus toimub 16.–20.03.2022 veebis.

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Kandideerimise tähtaeg on 03.02.2022.

Elektroonilise kandideerimisvormi leiad SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks pead olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veendu, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitad („submit“).

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskuse rolliks on pakkuda osalejale tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne koolitust kui ka järeltegevuste elluviimisel koolituskogemuse järgselt.

Õppetööle häälestumise ja koolitusjärgsete plaanide tegemise osas aitab Sind Laura Kiviselg (laura.kiviselg@harno.ee; 5693 5658).

Skip to toolbar