Koolituskutse “How to successfully carry out the projects I. (on topic Mental health and Well-being) under European Solidarity Corps program”

20.04.2022

Koolituse fookuses on vabatahtlike vaimne tervis ja heaolu. Arutletakse selle üle kuidas saaks mentor või koordinaator aidata vabatahtlikul keerulise situatsiooniga toime tulla ning kuidas toetada tema vaimset tervist ja heaolu.

Koolituse töökeeleks on inglise keel.

Koolitus toimub 23.–24.05.2022 Tšehhis Prahas.

 

Kandideerimine

Koolitusele oodatakse osalema vabatahtlikega tegelevaid koordinaatoreid ja mentoreid.

Kandideerimise tähtaeg on 08.05.2022.

Ingliskeelse lisainfo koolituse kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO koduleheltKandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

 

Osalustingimused

Toitlustus- ja majutuskulud katab korraldaja.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskus eraldab õpirändes osalejale Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise.

Stipendiumisaaja omaosalus on 50 eurot.

NB! Juhul, kui Teie õpirändes osalemist takistab midagi, mille osas saame ühiselt lahendusi otsida (sh omaosaluse määr), siis andke meile sellest teada.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskuse rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne õpirännet kui ka järeltegevuste elluviimisel õpirände kogemuse järgselt.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@harno.ee; 697 9217).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@harno.ee; tel 526 8119).

Skip to toolbar