Koolituskutse: noorte suvefestival „Project Night 2022“

19.05.2022

Festival on eelkõige mõeldud väikese või olematu Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse programmide projektikogemusega organisatsioonidesse kuuluvatele noortele võimalusena vabas keskkonnas valmistuda projektitaotluse esitamiseks. Festivalil saavad osalejad parandada projektikirjutamise oskust ning arendada oma projektiideed.

Festival toimub 04.–05.08.2022 Lätis.

Kandideerimine

Kandideerimise tähtaeg on 19.06.2022.

Ingliskeelse lisainfo festivali kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Reisikorraldus

Toitlustus- ja majutuskulud katab õpirände korraldaja.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskus eraldab õpirändes osalejale Erasmus+ programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskuse rolliks on pakkuda Teile tuge ja anda nõu nii ettevalmistumisel enne õpirännet kui ka järeltegevuste elluviimisel õpirände kogemuse järgselt.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Gerttu Osa (gerttu.osa@harno.ee; 626 8991).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@harno.ee; tel 526 8119).

Skip to toolbar