Koolituskutse: YOUTH IN EUROPE: OFFENBURG TALKS #5

20.06.2022

OFFENBURG TALKS on iga-aastane ekspertide töötubade sari, mis käsitleb noortepoliitikat, noorsootööpraktikat ja noorte elu laiemalt mõjutavaid teemasid. Sel aastal on fookuses tänapäeva noorte identiteedid ja kuuluvus. Uuritakse mis mõjutab individualismi, solidaarsust ja kogukondi, millist rolli mängivad selles protsessis noorte (sub)kultuurid ja noorte miljöö ning mida tähendab noortele „kodu“.

Põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Seminar toimub 13.–14.09.2022 Saksamaal Offenburgis.

Seminari töökeeleks on inglise keel.

Kandideerimine

Kandideerimise tähtaeg on 17.07.2022.

Ingliskeelse lisainfo seminari kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Õpirände korraldus

Toitlustuse ja majutuse eest hoolitseb õpirände korraldaja.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskus eraldab õpirändes osalejale Erasmus+ programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@harno.ee; 697 9217).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@harno.ee; tel 526 8119).

Skip to toolbar