Koolituskutse: Study Visit on Refugee Work in Finland

06.07.2022

Oktoobris Soomes toimuval õppevisiidil on võimalik tutvuda Helsingis ja Tamperes põgenikega tegelevate organisatsioonide tööga.

Põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Õppevisiit toimub 03.–07.10.2022 Soomes.

Kandideerimine

Osalema oodatakse vähemalt 18-aastaseid noorsootöötajaid jt, kes puutuvad oma töös kokku põgenike ja/või immigrantidega. Eriti on oodatud kandideerima nende organisatsioonide esindajad, kes tegelevad Ukraina põgenikega.

Kandideerimise tähtaeg on 15.08.2022.

Ingliskeelse lisainfo õppevisiidi kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Õpirände korraldus

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskus eraldab õpirändes osalejale Erasmus+ programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Maarja Tamm (maarja.tamm@harno.ee; 697 9217).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@harno.ee; tel 526 8119).

Skip to toolbar