Koolituskutse: EuroPeers Annual Network Meeting 2022

13.07.2022

EuroPeers on nende noorte rahvusvaheline võrgustik, kes on osa võtnud Euroopa Solidaarsuskorpuse või Erasmus+ rahvusvahelistest projektidest ning, kes soovivad jagada oma projektikogemusi ning tutvustada rahvusvaheliste võimaluste maailma ka teistele noortele.

Septembri lõpus Poolas toimuv “EuroPeers Annual Network Meeting 2022” toob kokku EuroPeers võrgustiku liikmed, agentuuride esindajad, Euroopa Komisjoni ja Eurodesk töötajad ning annab osalejatele võimaluse suhelda, jagada kogemusi, tutvuda parimate praktikatega ning avastada uusi meetodeid ning tööriistu, mis aitavad võrgustiku tööd paremini teha.

Seminari põhjalikum ingliskeelne kirjeldus on leitav SALTO kodulehelt.

Seminar toimub 22.–25.09.2022 Poolas Gdanskis.

Kandideerimine

Osalema oodatakse Europeers võrgustiku liikmeid ja noorteliidreid.

Kandideerimise tähtaeg on 31.07.2022.

Ingliskeelse lisainfo seminari kohta ja elektroonilise kandideerimisvormi leiate SALTO kodulehelt. Kandideerimiseks peate olema registreerunud SALTO kodulehe kasutajaks. Veenduge, et lisaks avalduse salvestamisele selle ka esitate („submit“).

Õpirände korraldus

Toitlustuse ja majutuse eest hoolitseb õpirände korraldaja.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri noorteprogrammide keskus eraldab õpirändes osalejale Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi stipendiumi, mis katab reisi- ja kindlustuskulud. Stipendiumi eraldamiseks sõlmitakse leping. Reisikorraldusega tegeleb stipendiumisaaja ise.

Õpirände sisulistes küsimustes, sh õppetööle häälestumise ja õpirändejärgsete plaanide tegemise osas, aitab Teid Laura Kiviselg (laura.kiviselg@harno.ee; 5693 5658).

Stipendiumi kasutamisega seotud küsimustes aitab Teid Triin Saulep (triin.saulep@harno.ee; tel 526 8119).

Skip to toolbar