Euroopa Noorsootöö Akadeemia otsib uuenduslikke lahendusi ja näiteid!

16.03.2021

Euroopa Noorsootöö Akadeemia projekti raames otsitakse noorsootöös rakendust leidnud uuenduslikke lahendusi ja lähenemisi, samuti näiteid noorsootöö poliitikate või uuringute kohta, mis innovatsiooni soodustavad.

Sisendit oodatakse igale noorsootöö tasemele, alustades kohalikust kuni rahvusvaheliseni, ning ideed võivad pärineda noorsootöö erinevatest valdkondadest. Ettepanekuid saavad esitada kõik Euroopa noorsootöö kogukonna liikmed.

Üritustesarja teine kohtumine tugineb suuresti esimesele, kuid kavatseb minna ka sammu kaugemale, pannes suuremat rõhku selliste süsteemide tundmaõppimisele, mis sütitavad ja toetavad innovatsiooni teket noorsootöös vastusena meie ühiskonnas tekkinud probleemidele ning muutlikule tegelikkusele.

 

Üleskutse kohta saab lähemalt lugeda siit – sealt leiab ka lingi veebiplatvormile, kus saab ettepanekuid esitada. Ettepanekute esitamise tähtaeg on 25. märts 2021.

Kui te olete oma meeskonnaga töötanud välja midagi uuenduslikku, mis võiks aidata kogu Euroopa noorsootöö kvaliteeti tõsta, siis ootame väga teie ideesid!

 

Lisainfo EAYW kodulehel.

Skip to toolbar